Drie verdachten aangehouden op bouwterrein

maandag 16 januari 2017

Vlissingen - Zondagavond omstreeks 18.20 uur belde een getuige naar de politiemeldkamer met de melding dat hij drie personen zag lopen op het afgesloten bouwterrein aan de Vrijgang in Vlissingen. Op dit terrein wordt een appartementencomplex gebouwd. Het terrein is omheind en niet toegankelijk voor onbevoegden. De getuige vertelde dat hij geluiden hoorde die erop leken dat er zaken vernield werden.

Meerdere agenten zijn ter plaatse gegaan en hebben zich opgesplitst, zodat zij een beter overzicht hadden over het terrein. Ook een hondengeleider kwam naar de Vrijgang toe. Zij riep hard de waarschuwing dat de verdachten zich moesten komen melden bij de politie, anders zou de hond ingezet worden. Direct hierna meldde de eerste verdachte zich al. Toen de hondengeleider met haar hond de eerste verdieping van het complex betrad en haar bevel nogmaals riep, kozen de twee anderen ook eieren voor hun geld en ook zij kwamen zich melden bij de agenten.

De drie jongens van 18 jaar oud en afkomstig uit Grijpskerke en Middelburg zijn overgebracht naar het politiebureau waar ze een verklaring hebben afgelegd. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groede | 112 alarmeringen Groede | Goedkoop Tanken in Groede | Supermarkten in Groede | Weerbericht Groede