Drietal met plannen voor drugslaboratorium aangehouden

zaterdag 26 november 2016

Breskens - Donderdagmiddag 24 november zijn bij een loods aan de Deltahoek drie mannen aangehouden.

Agenten zagen aan de Deltahoek een verdachte bestelbus bij een loods staan. Uit de loods kwamen twee mannen, die verklaarden bij de bus te horen. In de loods werden een hoop spullen aangetroffen, die gebruikt kunnen worden bij het vervaardigen van drugs. De twee mannen (27 en 31 jaar) werden rond 12.00 uur aangehouden. Het gaat om inwoners uit Aardenburg.

Rond 12.45 uur kwam een man aangereden, die de beheerder van de loods bleek te zijn. Ook hij werd aangehouden. Het gaat om een 46-jarige inwoner uit Breskens. De drie mannen werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze werden ingesloten.

Politie en justitie startten een onderzoek in de loods. In overleg met de Officier van justitie werden in totaal twintig pallets met goederen, die gebruikt kunnen worden voor een drugslaboratorium, afgevoerd.

De drie aangehouden mannen zijn vrijdag verhoord en vrijdagmiddag in vrijheid gesteld. Ze blijven verdachte voor deze zaak en zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groede | 112 alarmeringen Groede | Goedkoop Tanken in Groede | Supermarkten in Groede | Weerbericht Groede