Getuigen gezocht van handgemeen op Nollehoofd

zondag 26 februari 2017

Vlissingen - De politie zoekt getuigen van een ruzie die zondagochtend rond 10.30 uur plaatsvond tussen twee mannen op het Nollehoofd in Vlissingen.

Tussen de mannen ontstond een woordenwisseling die uitliep op een handgemeen. Een van de mannen, een 48-jarige Middelburger, heeft zich op het politiebureau gemeld om aangifte te doen, met de ander hoopt de politie nog in contact te komen. Wellicht kunnen getuigen ons daarbij helpen, of mogelijk herkent de betreffende man zichzelf in dit bericht. De Middelburger liep letsel op aan zijn kaak als gevolg van de ruzie en gaat zijn verwonding laten behandelen door een arts.

Het signalement van de man: het betreft een blanke man van ongeveer 30 jaar oud. Hij zat op een zwarte fiets en er liep een grote bruine hond (los) naast hem. De man was ongeveer 1.85 meter lang en hij had kort blond haar. Hij droeg een blauwe jas en was aan het bellen.

Volgens de Middelburger hebben minstens drie mensen in de buurt gestaan toen de ruzie ontstond, dus de politie hoopt dat getuigen zich willen melden. U kunt uw informatie kwijt via telefoonnummer 0900-8844, of via What’s App (06 1220 7006). U kunt zich uiteraard ook persoonlijk melden op het politiebureau in Middelburg, Achter de Houttuinen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groede | 112 alarmeringen Groede | Goedkoop Tanken in Groede | Supermarkten in Groede | Weerbericht Groede