Verdachte aangehouden bij inval in Vlissingen

dinsdag 20 december 2016

Vlissingen - Bij de politie worden regelmatig zaken aangedragen die te maken hebben met overlast door drugsgebruik. Onlangs is er informatie bij ons terechtgekomen dat er mogelijk drugs geproduceerd werden in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Op basis van die informatie is een onderzoek gestart dat op de vroege dinsdagochtend 20 december afgerond is.

Om ongeveer 07.00 uur hebben agenten van het Flexteam, in samenwerking met collega's van het basisteam Walcheren, een instap gedaan in de betreffende woning. De 35-jarige bewoner, die nog lag te slapen en wakker schrok toen er agenten in de woning rondliepen, is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is hij later vandaag gehoord over de zaken die hem ten laste zijn gelegd. In de woning is direct een huiszoeking gedaan. Tijdens die zoeking zijn verschillende hoeveelheden GHB, LSD, XTC en amfetaminen aangetroffen. Ook werden goederen in beslag genomen waarmee GHB gemaakt kan worden. De man is in verzekering gesteld omdat het onderzoek nog niet is afgerond.

In het traject dat volgt op het aantreffen van drugs en drugsgerelateerde zaken in de woning aan de Paul Krugerstraat gaat de gemeente Vlissingen bekijken of de woning voor een bepaalde periode gesloten kan gaan worden.

Wanneer u overlast ondervindt  die te maken heeft met drugs(gebruik), dan kunt u via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) een melding maken van de overlast.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groede | 112 alarmeringen Groede | Goedkoop Tanken in Groede | Supermarkten in Groede | Weerbericht Groede