Getuigen gezocht van inbraak Chinees-Indisch restaurant

zondag 26 maart 2017

Vlissingen - Tussen vrijdagavond 21.00 uur en zaterdagochtend 04.00 uur is ingebroken in een Chinees-Indisch restaurant aan de Dreesstraat in Vlissingen. Om het pand binnen te komen is een ruit vernield. Er is niets uit het restaurant weggenomen, maar wel een hoop schade ontstaan.

Agenten hebben zaterdag, naar aanleiding van de inbraak, een buurtonderzoek gedaan. Mensen in de buurt van het betreffende pand zijn bevraagd of zij iets gezien of gehoord hadden dat met de inbraak in verband kon staan. Uit dit onderzoek is informatie naar voren gekomen die verder wordt onderzocht. Ook heeft een medewerker van het team Forensische Opsporing een sporenonderzoek gedaan in en om het bedrijf. De politie stelt een onderzoek in naar deze inbraak.

Wanneer u getuige bent geweest en u hebt nog niet met de politie gesproken, dan wordt u vriendelijk verzocht om contact met ons op te nemen. Dit kan via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Als u anoniem uw informatie wilt delen dan kunt u dat het beste doen via Meld Misdaad Anoniem. Hun telefoonnummer is 0800-7000, maar via de website www.meldmisdaadanoniem.nl kunt u ook uw informatie kwijt.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groede | 112 alarmeringen Groede | Goedkoop Tanken in Groede | Supermarkten in Groede | Weerbericht Groede