Geslagen met stofzuigerstang

zondag 15 januari 2017

Vlissingen - Omstreeks 01.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag werden de politie en een ambulance gealarmeerd voor een zware mishandeling gepleegd aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen.

Eenmaal ter plaatse troffen de agenten en ambulancemedewerkers meerdere mensen buiten op straat, waaronder een 30-jarige man met een bebloed hoofd. Op straat lag een stofzuigerstang. De man verklaarde door een buurtbewoner met de stofzuigerstang te zijn geslagen. De 32-jarige buurtbewoner is aangehouden door de agenten. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex in Torentijd.

Het slachtoffer is geboeid overgebracht naar het ziekenhuis. Dit kwam omdat de man verbaal steeds agressiever werd in de richting van de ambulancemedewerkers. Het ging zo ver dat zij de man bijna niet meer mee durfden nemen. Omdat het noodzakelijk was dat de man toch naar het ziekenhuis ging is hij, in overleg met de hulpofficier van justitie, geboeid de ambulance in gegaan. De man is opgenomen ter observatie. Het is niet bekend hoe zijn toestand nu is. 

Het is nog niet bekend of de 30-jarige man aangifte wil doen van dit misdrijf. De 32-jarige aangehouden verdachte zit nog vast. Van hem wordt zondag een verklaring opgenomen. Ook hoopt de politie nog getuigen te spreken. De mensen die nu op straat stonden verklaarden allemaal niets van het incident gezien te hebben. Ook is de aanleiding nog niet exact duidelijk, vermoedelijk was aanhoudende geluidsoverlast de oorzaak.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groede | 112 alarmeringen Groede | Goedkoop Tanken in Groede | Supermarkten in Groede | Weerbericht Groede