Twee aanhoudingen na steekincident

zondag 16 oktober 2016

Vlissingen - Zondagmorgen vroeg is bij een steekincident op het Bellamypark een man zwaargewond geraakt. De politie heeft twee mannen aangehouden.

Het incident gebeurde rond 4.50 uur. Tijdens een vechtpartij werd een 22-jarige man uit Oost-Souburg gestoken. Zeker twee mannen gingen hierna op de vlucht. De hulpverleningsdiensten, zoals politie, ambulancedienst en traumahelikopter, kwamen met spoed naar de Vlissingse binnenstad. Het slachtoffer werd met de traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

De politie startte onmiddellijk met een zoektocht naar de daders. Rond 5.30 uur werden respectievelijk op de Koudekerkseweg een 25-jarige man uit Vlissingen en op de Badhuisstraat een 20-jarige plaatsgenoot aangehouden. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze zondag worden verhoord.

De directe omgeving van het incident werd onmiddellijk voor sporenonderzoek afgesloten. Agenten hoorden diverse mensen, die getuige van het voorval waren geweest. Rond 7.45 uur werd de plaats delict opgeheven. De toestand van het slachtoffer in het ziekenhuis is op dit moment stabiel.

Bij de vechtpartij waren tien a vijftien mensen betrokken. De politie is nog op zoek naar mensen, die de vechtpartij of de aanleiding hiervan hebben gezien. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. Zaaknummer 2016267963

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groede | 112 alarmeringen Groede | Goedkoop Tanken in Groede | Supermarkten in Groede | Weerbericht Groede