Bewoners Bloemenbuurt ontvangen flyer met oproep voor informatie

vrijdag 6 januari 2017

Vlissingen - Gemeente Vlissingen en politie hebben vrijdag een flyer verstuurd naar de bewoners van de Bloemenbuurt. Ze worden gevraagd bij schade aangifte te doen en informatie en beelden aan de politie door te geven.

De flyer wordt zaterdag afgeleverd. De burgemeester zegt in de flyer dat hij geschrokken is van de gebeurtenissen in de nacht van oud en nieuw. Verhalen van bewoners hebben diepe indruk op hem gemaakt. Als mensen nog vragen hebben of iets willen delen, dan kunnen ze contact met de gemeente opnemen via tel. 487000 of gemeente@Vlissingen.nl. 

De politie is nog op zoek naar informatie en beelden om de daders te vinden. Mensen kunnen op verschillende manieren informatie met de politie delen:

Het blijkt dat er mensen zijn die hun informatie wel willen vertellen, maar bang zijn om dit te doen. Zij kunnen dit ook anoniem doen aan het Team Criminele Inlichtingen via het tijdelijke telefoonnummer 06-23874917. De anonimiteit is hierbij gegarandeerd.

Er zijn bij de politie ongeveer vijfentwintig aangiften gedaan. Het gaat onder andere om uitgebrande auto’s; vernielingen aan auto’s; diefstal(len) uit auto(‘s); vernieling(en) ruiten woning(en); vuurwerk door brievenbus(sen); vernielingen ruiten bedrijf/ven en pogingen zwaar lichamelijk letsel hulpverleners (politie en brandweer). Er volgen nog meer aangiften.

Gemiddeld zijn dagelijks zeker tien politiemensen met het onderzoek naar de relschoppers bezig. De politie heeft de afgelopen dagen een groot buurtonderzoek gehouden. Agenten zijn van huis tot huis langs geweest in een poging om inlichtingen te krijgen. De resultaten van de verklaringen worden geanalyseerd.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groede | 112 alarmeringen Groede | Goedkoop Tanken in Groede | Supermarkten in Groede | Weerbericht Groede