Onder invloed

woensdag 28 september 2016

Vlissingen - Surveillerende agenten zagen in de nacht van dinsdag op woensdag, omstreeks 02.15 uur, in de Hobeinstraat in Vlissingen een personenauto heel langzaam door de straat rijden. In de auto zaten twee mannen. De agenten besloten het voertuig te controleren.

Nadat de identiteit van de bestuurder en bijrijder waren gecontroleerd werd de bestuurder van de auto, een 26-jarige Vlissinger, gevraagd om mee te werken aan een blaastest. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. De Vlissinger ging vrijwillig mee naar het bureau om een ademanalyse te doen, zodat gecontroleerd kon worden hoeveel de man precies had gedronken. 

Eenmaal op het bureau weigerde de man ineens alle medewerking. De man saboteerde zijn ademanalyse tot drie keer toe en is toen aangehouden. Zijn rijbewijs moest hij inleveren, de officier van justitie bepaalt wanneer hij het rijbewijs terugkrijgt. De Vlissinger is overgebracht naar een politiecel in Torentijd, daar wordt hij vandaag gehoord. Tijdens zijn verblijf op het politiebureau vond de man het nodig om in de hal van het bureau te plassen. De rekening voor de schoonmaakkosten krijgt hij ook nog gepresenteerd.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groede | 112 alarmeringen Groede | Goedkoop Tanken in Groede | Supermarkten in Groede | Weerbericht Groede